Beauty

Bizarre Beauty Hacks

Ik dacht dit keer even wat anders dan mijn serieuze onderwerpen. Maar even wat lachwekkends! Enjoy

Dit keer gaat mijn blog over Bizarre Beauty Hacks. Er komen tegenwoordig zoveel bizarre dingen voorbij dat ik me afvraag kan het nog gekker en wordt dit echt gebruikt? En werkt dit? De producten komen vooral uit Hollywood , Japan en Korea. En zijn vooral op de online shops zoals Alie Expres en Wish te vinden. Hier even een top 10 met Bizarre Beauty Hacks.

Een speciale tool voor je kin, deze tool zou helpen tegen een onderkin. Maar ik betwijfel het. Dit product is geschikt voor elke hoogte en vorm van mannen en vrouwen.

Ondersteunt voorzichtig de onderliggende spieren van de nek en verstevigt de huid voor een dramatische Lift. Dramatische resultaten in slechts 2 minuten per dag

Neem jaren van je uiterlijk. Zachte en stevige nek, kin en wangen. Zonder chirurgie.

Hoe lastig is het om als brildrager make-up op te doen? Daar is aan gedacht met deze handige make-up bril. Deze make-up bril is geschikt voor vrouwen. De bril is gemaakt van plastic en het is mogelijk om de lens te verwisselen. De bril is beschikbaar in meerdere sterktes.

Last van hangende wenkbrauwen? Daar kan je met deze tool iets aan doen. Gebruik hem elke dag voor het beste resultaat!

Dan hebben we ook nog de neuslifter, geen plastische chirurg meer nodig ! We doen het gewoon zelf! Geen pijn en makkelijk in gebruik. Maakt de neus weer mooi! Gebruik hem 10 a 15 minuten per dag.

En dan voor onze Horror liefhebbers hebben we de Blood Bath Shower Gel.

Het is maar net waar je van houdt, wel leuk voor Halloween.

Sleeping Pack is een gezichtsmasker voor ‘s nachts, dat ‘s morgens weer van je gezicht moet worden gehaald. De Koreanen zeggen dat dit masker gebaseerd is op drakenbloed, dus maak je op voor meer magische effecten dan alleen het bleken en verjongen van de huid…

Om de culinaire lijn in cosmetische producten voort te zetten, hebben we ook Koreaanse roomkaas! Er zit echte kaas in deze crème. Volgens de feedback van de klanten zijn de hydraterende en verjongende eigenschappen van deze crème ongelooflijk. Kaas verspreiden op je gezicht is geen gemakkelijke taak. Maar als het werkt!

Sinds de oudheid zijn natuurlijke giffen gebruikt vanwege hun helende eigenschappen. De Koreanen besloten om naar de recepten van het verleden te kijken en producten met bijengif te maken. Het geneest huidaandoeningen en heeft een positieve invloed op de huidconditie.

Deze bril laat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat willen we toch allemaal! Een mooie frisse blik zonder wallen, je hoeft alleen deze bril te gebruiken.

Op tv zien we vaak vagina-verzorgende producten voorbij komen, zoals Canestyn Gyno. Maar het verschil is dat dit bedoeld is voor de gezondheid van je vagina, terwijl de skincare en make-up alleen voor het uiterlijk van je vagina is. Merken als The Perfect V en SASS brengen de meest bizarre producten uit. Denk aan highlighters, serums, balms en exfolianten, allemaal voor een fabulous flamoes.

Eén reactie

  • Mary

    Wat een heerlijke producten .. vooral als je meerdere tegelijk gebruikt! Zet je neuslifter + anti hangwenkbrauw + wallenbril op (misschien kun je ze aan elkaar klikken?) terwijl je je onderkin lekker laat trillen hihi en dat alles nadat je je met roomkaas hebt ingesmeerd .. maar toch wel nieuwsgierig of die wallenbril echt werkt
    Superleuk stukje by C! ✨✨✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *