Beauty

Wie is Oriflame

 Al meer dan 50 jaar biedt Oriflame zijn producten aan over de hele wereld. Ze ontwikkelen hoogwaardige, trendy producten voor beauty liefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

Hoe het begon

 Het begon allemaal in 1967 waar de 2 broers Jonas en Robert en hun vriend Bengt het idee hadden om mensen hoogwaardige producten aan te bieden, geïnspireerd op de Zweedse natuur. Vandaag de dag is Oriflame actief in meer dan 60 landen met meer dan 3 miljoen afhankelijke beauty-adviseuses. Die de producten delen, adviseren en verkopen.

De filosofie

Als Zweeds bedrijf hebben ze een andere kijk op beauty en de manier waarop ze de producten ontwikkelen. Al vanaf het begin is de combinatie natuur en wetenschap een belangrijk onderdeel geweest van Oriflame.

De wetenschap

Bij het ontwikkelen van de producten laat Oriflame zich inspireren door de natuur. En hun hun producten zijn ontwikkeld op basis van de puurste extracten en ingrediënten uit de natuur.

En ze blijven constant opzoek naar betere oplossingen en technologieën om innovatieve producten te ontwikkelen die het gewenste resultaat bieden en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor het milieu. EC-beauty is steeds meer in trek bij beauty liefhebbers.

Waarom ik voor Oriflame kies

Ik ken Oriflame van ongeveer 25 jaar geleden. Ik zat in groep 8 en had mijn eerste make-up party georganiseerd samen met Oriflame. Ik heb daar hele goede herinneringen aan. En zo begon mijn interesse in beauty.

De producten trekken mij erg aan omdat ze zijn geïnspireerd op de natuur en op basis van natuurlijke ingrediënten zijn. Ik heb een hele droge en gevoelige huid en kan niet alles gebruiken. Meestal gebruikte ik de producten van dr. Organic van Holland & Barrett. Maar nu ik deze producten aan het testen ben heeft Oriflame mijn hart gestolen. Oriflame is zacht voor de huid en de producten ruiken heerlijk. Alles is van hoge kwaliteit en goed betaalbaar. En Oriflame heeft altijd leuke acties!

In het menu Beauty zal ik om de week een review schrijven van 1 of meerdere producten van Oriflame. Ik zal hierover een korte beschrijving geven en met mijn eerlijke mening over het product. Waar jullie de producten kunnen bestellen en de prijs met lopende acties.

Volg mij ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de Oriflame producten. Je kan mij vinden onder de naam By C Lifestyleblogger

Summer

Gebruik de Make-up van Oriflame voor een mooie Summer Look!

Dit zijn de producten die ik heb getest 

Giordani Gold Bronzing Pearls

Handgemaakte veelkleurige bronzing parels voor een zongekuste gloed!

Elke individuele parel is verrijkt met een elegant Mineral Complex voor zachte applicatie en een subtiele glans.

Er zijn 4 varianten verkrijgbaar

– Naturel Peach

-Naturel Bronze

-Naturel Radiance

-Limited Edition Holliday Glow

Ze zijn nu verkrijgbaar van 34 euro voor 16,99

Wat ik ervan vind?

Ik vind de Bronzing Pearls erg mooi!

Ik zou deze zelf ook zeker kopen, omdat ze een hele natuurlijke look geven met een subtiele glans.

Je kan de kleur heel gemakkelijk opbouwen, en de kleuren zijn erg mooi gecombineerd. Er is voor elke huidskleur wel een match. Ik zou zelf voor de kleur Radiance kiezen een combi van goud en roze.

Tip: Breng ze aan met een grote zachte kwast! Tip je voorhoofd, neus en kaaklijn aan en neem de jukbeenderen extra mee.

The One Liquid Matte Eye Shaduw

Een vloeibare langshoudende Eye shaduw die je gemakkelijk kan aanbrengen en snel droogt zonder in de plooitjes te gaan zitten.

Verkrijgbaar in 3 tinten              

 – Gentle Beige

-Tender Brown

-Creamy Taupe

Ze kosten 14 euro

Ik heb de Creamy Taupe geprobeerd en ik vond deze kleur erg mooi en past goed bij een nude make up look.

De oogschaduw is makkelijk en snel in gebruik en blijft de hele dag netjes zitten.

Dus ook zeker een blijvertje voor mij.

The One 5 in 1 Wonder Lash Waterproof Mascara

Kleur Black verkrijgbaar voor 14 euro

Deze mascara definieert, verlengt, separeert en geeft volume zonder te vlekken, of uit te lopen. Met een uniek dubbelzijdig borsteltje.

Ik vind deze mascara prima voor een Day look, geeft net dat beetje extra aan je naturel look.

Voor een avond look vind ik hem minder geschrikt, maar zeker een prima mascara en hij doet wat hij belooft!

Giordani Gold MasterCreation Lipstick SPF 20

Dubbelwerkend om de vitaliteit te boosten voor vollere, jonger uitziend lippen.

Deze kost 12,99 en verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren!

En de lipstickhuls is goud! Dus een pareltje op je kaptafel.

Ik testte deze in de nieuwste tint Vanilla Cream en deze kleur is echt zo mooi!

Ik vind het altijd zo moeilijk om de goede tint lipstick te vinden, maar deze matcht zo goed met mijn lichte huid.

Dus ja deze wil ik houden!! Hij ziet er ook zo mooi uit.

Giordani Gold Youthful Radiance Elixir Primer

Voor een stralende, jeugdige teint.

Zijdezacht, hydraterend perfectionerend serum met stralend roos & goudkleurige microparels.

Draag deze alleen of als basis onder je make up.

Verrijkt met Hylaluronzuur, huid perfectionerende complex en witte thee-extract met licht weerkaatsende Roze gouden microparels.

Wat moet hierover zeggen, gewoon een geweldig product die iedere vrouw in haar stash moet hebben! Deze primer geeft je een zachte en stralende huid dat wil toch iedere vrouw?

Nu voor 14,99

Ik heb met veel plezier deze make up producten getest, ik zou ze zeker zelf ook gekocht hebben want ze zijn zacht voor je huid en geven je make up look een mooie naturel look waar ik van hou!

Volgende keer review ik de zonproducten en huidverzorging van Oriflame.

De producten kan je bestellen via Instagram hairandbeautybyanna

Of via Facebook bij de groep Anna Oriflame.

Anna Goksu | Anna Oriflame Consulente bij Oriflame

En je mag hier ook een berichtje achterlaten, of volg mij op Instagram By C Lifestyleblogger daar hou ik jullie op de hoogte van alle nieuwe producten.

Of mijn Facebook By C Lifestyleblogger en eigen sieradenlijn.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *