Movies en series

Slasher

Als je net als ik van Horror- series houdt dan moet je zeker naar de Slasher gaan kijken!

De Slasher is een Netflix Original van de maker/ producent Aaron Martin.

 Eerste aflevering: 4 maart 2016

Productielocatie: Ontario, Canada

Aantal seizoenen: 3

Genre: Anthologieserie, Horror, Slasher-serie,

Zender: Netflix

Afleveringen: 8 per seizoen, elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten.

Canadese Horror-serie met 3 seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen verhaal en spannende ontknoping. De releasedatum van seizoen 3 was 23 mei 2019.

Slasher gebruikt een anthologieformaat van een seizoen, met een overkoepelde mysterieverhaallijn die zal worden opgelost na de conclusie van het seizoen. Aaron Martin de maker van de serie kreeg zijn inspiratie van American Horror Story.

Acteurs Seizoen 3:

– Salvator Antonio als Angel Lopez

– Baraka Rahmani als Saadia Jalazai

– Saad Siddqui als Azlan Jalazai

– Paniz Zade als Noelle Samuels

– Isaax Pilazo als Angel

– Robbert Cormier als Jennings Kit

– Genevieve DeGraves als Cassidy Olensky

– Ilan Muallem als Joe Dimashke

– Emma Ho als Amy

In het derde seizoen van Slasher getiteld Solstice, krijgen we te maken met een nieuwe killer genaamd The Druid.

In het derde seizoen worden de bewoners van het appartementencomplex Clayborn bedreigd door de killer. Het lijkt alles te maken te hebben met een wraakactie. Precies een jaar geleden werd op de buitenplaats van het complex medebewoner Kit Jennings vermoord terwijl iedereen toekeek en niets deed. En nu zijn ze allemaal een potentieel slachtoffer van deze Druid. De bewoners worden 1 voor 1 bruut afgeslacht door de Druid (niet geschrikt voor personen met een zwakke maag) Wie overleeft het? En wie is de Druid?

Het derde seizoen van Slasher is weer een heel sterk seizoen en misschien wel het beste tot nu toe. De spanning wordt goed opgebouwd en de karakters worden sterk neergezet. In dit seizoen gaat het om wraak en neemt de Druid het recht in eigen handen. De moorden zijn qua stijl en moordwapens vrij inventief. Maar wel veel bloederiger en ranziger dan de voorgaande seizoenen. En je wordt telkens weer op een verkeerd spoor gezet. Spannend en bloederig! Voor de echte horrorfan een aanrader!

Ik geef deze serie een 9,5

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *