• Beauty

  Hoe kies je jou perfecte Parfum?

  Het is niet altijd even makkelijk de juiste geur te vinden. Er is tegenwoordig zoveel keuze in parfums. Hoe vindt je tussen al die geuren de juiste?

  Misschien heb je wat aan deze deze tips?

  1 Ga eens na wat voor type jij bent. Ben je een romantisch type of juist sportief? Of misschien zakelijk?

  2 Snuffel eens rond en ga eens na wat voor geuren je in huis lekker vindt, en vindt daarmee een match in 1 van de geurnoten. Dus hou je van rozen of koffie, leer, peper, wierrook of juist de geur van de zee? Schrijf dat eens op voor jezelf.

  3 En wat voor huidtype ben jij? Omdat geuren op een vette huid juist langer en intenser blijven ruiken, en bij een droge huid juist minder lang en intens. Houdt daar dus rekening mee.

  4 En een geur is ook vaak seizoengebonden net als je kleding en make-up. In de zomer houden we vaak van lichte en frisse geuren. En in de winter gaat onze voorkeur uit naar wat warmere noten zoals amber, vanille, hout en specerijen.

  5 Kijk ook eens naar de flesjes, welke trekt jou aandacht? B.v welke kleuren? Vaak zijn frisse geuren verpakt in blauwe of groene flacons. En romantische en vrouwelijke geuren in rode en paarse flacons. Ook de vorm zegt veel over de geur, zachte geuren komen vaak in ronde flacons en de meer intense geuren in flacons met meer hoeken.

  6 Ga ook eens na welke geuren je allemaal hebt of hebt gehad, en wat voor soort geuren dat zijn. Vaak vindt je op internet dat soort gelijke geuren.

  7 Heel belangrijk is ook om een geur echt op je huid te testen, bij iedereen pakt de geur anders uit. Dat ligt aan je huidtype maar ook aan de chemie van je huid of bepaalde voeding, Die tot variaties kan leiden in de manier waarop een parfum bij iemand ruikt. Dus ga vooral op ontdekking en test vooral veel geuren. Vraag anders eerst wat samples aan dan kan je eerst de geur goed testen voordat je hem koopt.

  8 Gelegenheid, is de geur voor een feest? Dan mag die best wat zwaarder zijn. Of voor tijdens het werk? Kies dan een wat lichtere geur. Of wil je een verleidelijke geur voor die speciale date? Dan kies je voor zoet en intens.

  9 Geuren hangen vaak ook samen met emoties, dus welke geur jij kiest ligt misschien ook wel aan je mood. Net als kleding en make-up. En soms doet een geur je ook aan iets denken een bepaalde persoon of aan een herinnering aan vroeger. Of doet een geur jou denken aan een speciale plaats waar je geweest bent. Een geur kiezen heeft dus met heel veel factoren te maken en is ook heel persoonlijk. Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt. En ik zou dus zeggen ga op onderzoek uit en vindt jou perfecte geur!

   Ik ben zelf een casuelle type en ik hou erg van geurtjes en make- up maar niet teveel en te zwaar. Ik hou van warme geuren zoals wood, vanille, chocolade, maar ik hou ook van hele frisse citrus geuren zoals sinaasappebloesem en appel.

  En ik hou ook van aparte geuren, en mannengeurtjes vindt ik ook erg lekker! De ultieme combinatie voor mij? zoet, fris, warm en een tikkeltje anders!

  Even wat van mijn favoriete geuren op een rijtje:

 • Beauty

  Bizarre Beauty Hacks

  Ik dacht dit keer even wat anders dan mijn serieuze onderwerpen. Maar even wat lachwekkends! Enjoy

  Dit keer gaat mijn blog over Bizarre Beauty Hacks. Er komen tegenwoordig zoveel bizarre dingen voorbij dat ik me afvraag kan het nog gekker en wordt dit echt gebruikt? En werkt dit? De producten komen vooral uit Hollywood , Japan en Korea. En zijn vooral op de online shops zoals Alie Expres en Wish te vinden. Hier even een top 10 met Bizarre Beauty Hacks.

  Een speciale tool voor je kin, deze tool zou helpen tegen een onderkin. Maar ik betwijfel het. Dit product is geschikt voor elke hoogte en vorm van mannen en vrouwen.

  Ondersteunt voorzichtig de onderliggende spieren van de nek en verstevigt de huid voor een dramatische Lift. Dramatische resultaten in slechts 2 minuten per dag

  Neem jaren van je uiterlijk. Zachte en stevige nek, kin en wangen. Zonder chirurgie.

  Hoe lastig is het om als brildrager make-up op te doen? Daar is aan gedacht met deze handige make-up bril. Deze make-up bril is geschikt voor vrouwen. De bril is gemaakt van plastic en het is mogelijk om de lens te verwisselen. De bril is beschikbaar in meerdere sterktes.

  Last van hangende wenkbrauwen? Daar kan je met deze tool iets aan doen. Gebruik hem elke dag voor het beste resultaat!

  Dan hebben we ook nog de neuslifter, geen plastische chirurg meer nodig ! We doen het gewoon zelf! Geen pijn en makkelijk in gebruik. Maakt de neus weer mooi! Gebruik hem 10 a 15 minuten per dag.

  En dan voor onze Horror liefhebbers hebben we de Blood Bath Shower Gel.

  Het is maar net waar je van houdt, wel leuk voor Halloween.

  Sleeping Pack is een gezichtsmasker voor ‘s nachts, dat ‘s morgens weer van je gezicht moet worden gehaald. De Koreanen zeggen dat dit masker gebaseerd is op drakenbloed, dus maak je op voor meer magische effecten dan alleen het bleken en verjongen van de huid…

  Om de culinaire lijn in cosmetische producten voort te zetten, hebben we ook Koreaanse roomkaas! Er zit echte kaas in deze crème. Volgens de feedback van de klanten zijn de hydraterende en verjongende eigenschappen van deze crème ongelooflijk. Kaas verspreiden op je gezicht is geen gemakkelijke taak. Maar als het werkt!

  Sinds de oudheid zijn natuurlijke giffen gebruikt vanwege hun helende eigenschappen. De Koreanen besloten om naar de recepten van het verleden te kijken en producten met bijengif te maken. Het geneest huidaandoeningen en heeft een positieve invloed op de huidconditie.

  Deze bril laat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dat willen we toch allemaal! Een mooie frisse blik zonder wallen, je hoeft alleen deze bril te gebruiken.

  Op tv zien we vaak vagina-verzorgende producten voorbij komen, zoals Canestyn Gyno. Maar het verschil is dat dit bedoeld is voor de gezondheid van je vagina, terwijl de skincare en make-up alleen voor het uiterlijk van je vagina is. Merken als The Perfect V en SASS brengen de meest bizarre producten uit. Denk aan highlighters, serums, balms en exfolianten, allemaal voor een fabulous flamoes.

 • Health

  Vitamines

  We weten allemaal dat we vitamines nodig hebben. Maar waarom hebben we die vitamines nodig? En waar zijn ze nou eigenlijk goed voor? Waar zitten deze vitamines in? Welke supplementen kan je eventueel gebruiken en wat als je een vitamine tekortkomt. Ik wil jullie met dit artikel wat meer informatie geven over de verschillende vitamines en informeren over de functie van vitamines.

  Wat is de functie van Vitamines ?

  Alle vitamines hebben een verschillende functie. Het zijn minuscule stoffen die in heel kleine hoeveelheden in ons eten voorkomen. Ze leveren geen energie, maar zijn wel heel belangrijk om een gezond leven te kunnen leiden!

  De reden hiervoor is dat vitamines, net als mineralen, de belangrijke kracht zijn achter allerlei verschillende lichaamsprocessen. Denk hier bijvoorbeeld aan groei of het omzetten van energie. De naam bevat dus niet voor niets het woord ‘vita’, leven. Vitaminen zijn letterlijk van levensbelang! En bepaalde vitamines zorgen ook voor een mooie huid, mooi haar en lange stevige nagels. Als je een tekort aan vitamines hebt kan je dit ook vaak merken aan een bleke doffe huid, broze nagels en haaruitval.

  Welke Vitamines zijn er allemaal ?

  In totaal zijn er 13 verschillende soorten vitamines, aangegeven met de letters van het alfabet. Sommige letters worden overgeslagen; die zijn ooit aan stoffen toegekend die achteraf toch niet essentieel genoeg bleken om een vitamine te kunnen zijn! Je kunt de vitamines indelen in twee groepen: oplosbaar in vet en oplosbaar in water.

  De eerste groep bestaat uit A, D, E en K. Deze vitamines kunnen voor een deel in het lichaam opgeslagen worden. Bij de overige vitamines is dat minder goed mogelijk. Die zijn oplosbaar in water en worden zodoende snel weer uitgescheiden. Hier is het dus belangrijk om er regelmatig genoeg van binnen te krijgen.

  Hoeveel Vitamines heb je nodig?

  Het verschilt per vitamine hoeveel je ervan nodig hebt. Het kan gaan om enkele microgrammen, maar ook om milligrammen. Om hierbij meer duidelijkheid te creëren, heeft het Voedingscentrum de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) per vitamine opgesteld.

  Sommige mensen hebben meer vitamines nodig zoals baby’s, kinderen, ouderen en mensen die aan een ziekte lijden of veganisten. Dan kunnen de vitamines worden aangevuld met bepaalde supplementen voorgeschreven door de huisarts of gewoon van de aphotheek|drogist.

  Zelf heb ik ook een tekort aan vitamines. Ik kom vitamine D, B11 (foliumzuur) en B12 tekort dit komt omdat ik darmproblemen heb en zodoende niet genoeg vitamines door mijn darmen worden opgenomen. Ik neem nu extra vitamines voorgeschreven door de huisarts (vitamine D en nu momenteel B 11 foliumzuur daarna stap ik over op de B 12. En vul dit ook aan met supplementen zoals Biotine goed tegen haaruitval en broze nagels, papayaenzymen voor een goede spijsvertering. En magnesium helpt goed voor pijnlijke spieren en helpt ook om beter in slaap te komen.

  Hoe merk je nu eigenlijk wanneer je een tekort hebt? Dat is denk ik bij elke vitamine anders. Maar zelf merk ik het altijd door veel haaruitval, vermoeidheidsklachten, duizeligheid. Dus heb je last van bepaalde klachten en vermoed je dat je een vitaminetekort hebt? Laat dan even een bloedtest bij de huisarts doen. Zo kan de huisarts zien of je een tekort hebt en dat aanvullen doormiddel van medicijnen.

  Waar zitten Vitamines in?

   Het verschilt per vitamine waar je hem in terug vindt. Groente en fruit zijn enorme vitaminebommen; je kunt bijna al je ADH’s halen door hier voldoende van te eten.

  Veel variatie is daarbij wel belangrijk, want ieder product heeft weer een andere voedingswaarde. Verder bevatten volkoren granen een aantal belangrijke vitamines, net als noten en dierlijke producten. In onderstaand overzicht de verschillende soorten vitamines en hun belangrijkste bronnen.

  Overzicht van de verschillende Vitamines

  • Vitamine A (retinol)

  Vitamine A staat vooral bekend als goed voor de ogen. Daarnaast verstevigt het echter ook de huid en beschermt het als antioxidant tegen infecties. Ten slotte speelt het een rol bij de vorming van bloedvaten. Vitamine A zit vooral in lever, vette vis en volle zuivelproducten. Vitamine A is een vet oplosbare vitamine. Het lichaam maakt ook zelf vitamine A aan uit carotenoïden. Deze stoffen komen voor in plantaardige producten.

  De stof bètacaroteen, waar je lichaam zelf vitamine A van maakt, zit vooral in alle oranje groenten en fruit. Ook donkere bladgroenten en koolsoorten bevatten bètacaroteen. Een teveel aan vitamine A kan schadelijk zijn voor kinderen en zwangere vrouwen.

  • Vitamine B 1 (thiamine)

  Vitamine B1 (thiamine) Thiamine (vitamine B1) is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam, en voor een goede werking van de hartspier en het zenuwstelsel.

  Vitamine B1 heeft de belangrijke taak om koolhydraten uit voedsel te verbranden. Het zorgt ervoor dat je energie hebt. Deze vitamine komt vooral voor in voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten: aardappelen en graanproducten. Ook in vlees en zuivel vind je thiamine.

  • Vitamine B 2 (riboflavine)

  Vitamine B2 levert een grote bijdrage aan de gezondheid van je huid en haar. Daarnaast is het essentieel voor de spijsvertering en voor de bescherming van je ogen tegen schadelijke Uv-straling. Je vindt deze vitamine vooral in dierlijke producten: zuivel, eieren en vlees.

  Sommige groenten, waaronder broccoli, bevatten er ook een bescheiden hoeveelheid van. Dagelijks hebben vrouwen ongeveer 1,1 mg nodig; voor mannen ligt de ADH op 1,5 mg. Vitamine B2 wordt ook wel riboflavine genoemd. De hoofdfunctie van deze voedingsstof is het vrijmaken van energie uit voeding. Zo draagt de vitamine B2 bij tot vermindering van vermoeidheid.

  • Vitamine B 3

  Vitamine B3 bevordert net als vitamine B1 het vrijmaken van energie in het lichaam. Ook is het van belang bij het in standhouden van het zenuwstelsel. Zoals de meeste vitamines uit het B-complex zit B3 voornamelijk in dierlijke producten.

  Ook volkoren granen, noten en aardappelen bevatten deze vitamine. Ten slotte kan je lichaam ook zelf B3 produceren uit tryptofaan, een bestanddeel van eiwitten (die eveneens in dierlijke producten zitten). Vitamine B3 is wateroplosbaar en het lichaam kan deze vitamine voor een deel zelf maken uit de bouwstof Tryptofaan, een aminozuur.

  • Vitamine B5 (pantotheenzuur)

  Vitamine B5 is nodig voor de opbouw en afbraak van macronutriënten in je lichaam. Zonder deze vitamine kun je beschadigd weefsel dus ook niet herstellen. Aardappelen zijn een belangrijke bron, maar ook dierlijke producten bevatten flink wat B5. En uit groente en fruit haal je ook een bescheiden hoeveelheid B5. 5 mg per dag is voor zowel mannen als vrouwen voldoende.

  • Vitamine B6 (pyridoxine)

  Vitamine B6 speelt met nog enkele andere B-vitaminen een belangrijke rol in de bescherming tegen hart- en vaatziekten. Het heeft echter ook nog andere belangrijke functies, waaronder de vorming van rode bloedcellen, de vorming van DNA en de werking van het zenuwstelsel. En de werking van bepaalde hormonen.

  Bepaalde vruchten, waaronder bananen, bevatten veel B6. Ook volkoren granen, vis, eieren, brood groente, melk, kaas en peulvruchten en natuurlijk weer de dierlijke producten leveren deze nutriënt.

  • Vitamine B 8 (biotine)

  Vitamine B8 is, net als veel andere B-vitamines, betrokken bij de energieproductie in het lichaam. Ook speelt het een belangrijke rol in de gezondheid van je huid en haar. En speelt een rol bij de vorming van vetzuren. Je vindt B8 vooral in producten die ook eiwitten bevatten: soja, zuivel, vlees, noten, eieren, lever en pinda’s. Dagelijks heb je ongeveer 40 mg nodig.

  • Vitamine 11 (foliumzuur)

  Vitamine B11 staat vooral bekend onder de naam foliumzuur; zwangere vrouwen slikken hier vaak extra supplementen voor. Niet voor niets: de vitamine is onder andere werkzaam bij de opbouw van DNA en de opbouw van eiwitten. Belangrijk voor ongeboren kinderen, dus! Het zit vooral in groenten als broccoli, spinazie en spruitjes, maar komt voor in dierlijke producten.

  • Vitamine B12 (cyanocobalamine)

  Vitamine B12 vervult functies in het brein en het zenuwstelsel. Daarnaast houdt het ons erfelijk materiaal gezond en beschermt het je hart- en bloedvaten. Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Veel vegetariërs kennen B12 als een probleemvitamine; hij zit namelijk echt alleen in dierlijke producten. Om de dagelijkse hoeveelheid van 2,8 mg te halen, wordt het zeker veganisten dus aangeraden om supplementen te nemen.

  • Vitamine C (ascorbinezuur)

  Vitamine C ook wel ascorbinezuur genoemd is wel 1 van de bekendste vitamines. Deze wateroplosbare vitamine werkt als een antioxidant en beschermt je lichaam tegen vrije radicalen. Dit zijn stoffen die onze cellen kunnen beschadigen en een rol spelen bij het verouderingsproces. Ook speelt Vitamine C een belangrijke rol bij de opname van ijzer. Mensen maken zelf geen vitamine c aan daarom is het belangrijk om voldoende via voeding binnen te krijgen. Vitamine C zit in groente, fruit, aardappelen, citrusvruchten zoals sinaasappel, kiwi s, aardbeien, bessen, koolsoorten, tomaten, broccoli en paprika.

  • Vitamine D (cholecalciferol)

  Vitamine D bevordert de opname van calcium en houdt daarmee onze botten en tanden stevig. Ook is het belangrijk voor een goede weerstand. Het is één van de weinige vitamines die je lichaam zelf aan kan maken onder invloed van zonlicht op de huid. Aanvullingen uit je voeding komen bijvoorbeeld uit dierlijke vetten en eieren. Een dagelijkse hoeveelheid van 10 mg is voldoende om gezond te blijven.

  • Vitamine E (tocoferol)

  Vitamine E is een belangrijke antioxidant die het afweersysteem versterkt. Ook verkleint het de kans op hart- en vaatziekten en ouderdomsproblemen als Alzheimer. Het wordt ook wel het anti-verouderingsmiddel genoemd! Vitamine E zit vooral in plantaardige oliën en vetten, bijvoorbeeld in noten en avocado’s. Ook broccoli en paprika bevatten er vrij veel van. Mannen hebben een ADH van 10 mg; voor vrouwen is dat 8 mg.

  • Vitamine K ( fylochinon)

  Vitamine K is een belangrijk element bij het stollen van bloed. Een tekort kan dus tot bloedingen leiden. Verder helpt het bij de aanmaak van botweefsel. Een groot deel van je dagelijkse behoefte wordt door je lichaam zelf aangemaakt.

  Verder zijn vooral donkere bladgroenten en broccoli belangrijke bronnen van deze vitamine:

  Hopelijk hebben jullie wat aan deze informatie, hebben jullie nog vragen stel ze gerust in de comments!

 • Beauty

  Hoe belangrijk is Zonbescherming voor de huid?

  Het is zomer en we houden allemaal wel van een beetje zon. De positieve effecten van de zon zijn de aanmaak van vitamine D en het bruine kleurtje op je huid. Toch heeft de zon ook veel negatieve gevolgen voor je huid. En zo kan de juiste zonbescherming helpen je huid te beschermen tegen de negatieve stralingen van de zon.

  De zon produceert zowel zichtbare als onzichtbare stralen. UV stralen zijn onzichtbaar en een teveel daarvan kan schade aan je huid veroorzaken. Niet altijd is de UV straling van de zon even sterk. Hoe sterk de straling van UV licht is, wordt bepaald door verschillende factoren:

  ·  Het jaargetijde: in de zomer is in Nederland de UV straling sterker dan in de winter.

   ·  Het tijdstip van de dag: UV straling is het sterkst tussen 12.00 en 15.00 uur.

  ·  De plaats op aarde: hoe dichter bij de evenaar en hoe hoger in de bergen, hoe sterker de UV straling.

  ·  De mate van weerkaatsing: UV straling wordt sterker door weerkaatsing via sneeuw, zand en water.

  ·  Bewolking: door een dichtbewolkte lucht komt nauwelijks UV straling, maar bij heiig weer wordt de UV straling gereflecteerd tussen de wolken.

  Omdat ik weet wat de zon allemaal kan doen met de huid, smeer ik mezelf altijd erg goed in met zonnebrandcrème. Meestal factor 30 of 50, ik heb zelf huidtype 2 en een vrij lichte huid die snel verbrand. Hieronder mijn favoriete Zonproducten.

  IDEAL SOLEIL

  Zonbeschermend Water SPF 30 – Anti-oxidant

  INNOVATIE: Innovatieve watertextuur – ultra-licht, ultra-fris. Hoge UV-bescherming met een fris en schoon gevoel, zonder kleven of plakken en zonder witte strepen. Deze formule, verrijkt met polyfenolen van blauwe bes, heeft een antioxiderende werking. Dit is echt 1 van mijn favorieten, ruikt heerlijk en voelt als een zachte olie op de huid. ( niet vet ) Er zijn hiervan meerdere varianten verkrijgbaar.


  Verbeter je bescherming tegen de zon met Sun Zone Sand Repellent Body Spray SPF 50 HIGH – een handige spuitbus met een lichtgewicht niet-plakkerige formule met SPF 50 die gemakkelijk wordt geabsordeerd, zandafstotend en waterproof is. Cellular Protection Technology verzekert optimale bescherming tegen UVA/UVB-stralen, zonneschade en vrije radicalen. Dermatologisch getest. Heerlijke verkoelende zonnespray! Ruikt lekker en smeert goed uit. Enige minpuntje hij werkt verslavend omdat hij zo fijn in gebruik is dat hij snel op gaat.


  Een beschermende, hydraterende lotion met SPF 30 – de perfecte huidverzorging voor in de stad.

  ·  Helpt de huid beschermen tegen zonneschade en oxidatieve stress

  ·  Beschermt de huid tegen vervuiling die vroegtijdige veroudering, zoals lijntjes en rimpels, kan veroorzaken

  ·  Biedt onmiddellijk hydratatie en een stralende teint

  ·  Maakt de huid heerlijk zacht en glad

  ·  Lichte, niet vette textuur wordt snel opgenomen, helpt de teint egaliseren en creëert de perfecte basis voor make-up

  Dit vindt een heel fijn product, je huid voelt zacht en verzorgd aan en het is eigenlijk een 3 in 1 verzorging, bescherming en een primer.

  Selftanning Water

  Creëert een natuurlijk uitziende, gouden tint in slechts 3 uur. Hydrateert de huid intensief voor langdurige resultaten. Een sneldrogende, lichte textuur en makkelijk te gebruiken spraykop helpen jou streeploze resultaten creëren – 91% effectief. Zomerse geur. Dermatologisch getest. Ik vindt deze erg natuurlijk. Hij maakt je huid niet oranje of vlekkerig. En de geur is zo lekker! combinatie van kokos en strand.

  Wat we toch allemaal nu wel weten is dat de zon huidveroudering veroorzaakt en op lange termijn zelfs kan leiden tot huidkanker. Ga nooit, maar dan ook nooit zonder bescherming de zon in. Je huid heeft een geheugen als het over de zon gaat. Waarschijnlijk heb je het zelf ook al eens gemerkt, delen van de lichaam die je vroeger als eens hebt verbrand verbranden sneller en verouderen ook sneller.

  Maak er een gewoonte van om jezelf ( en ook je partner en kind) 30 minuten voordat je de zon ingaat insmeert met een zonnebrand die bij jou huidtype past. Smeer eerst je lichaam en gezicht in en doe daarna je badkleding aan. Als je dan naar het strand of zwembad gaat heeft de zonnebrand in de tussentijd goed in kunnen trekken en zijn de 30 minuten al verstreken.

  Het beste is om iedere 2 uur te smeren. En als je gaat zwemmen nog vaker.
  Tussen 11 en 15 vermijdt je de zon of ga je de schaduw in. En gebruik een zonnebril om je ogen te beschermen, draag een pet voor bescherming van de hoofdhuid en draag kleding als je huid toch teveel zon heeft gehad. Vooral kinderen met de tere huidjes moet je goed beschermen tegen overmatige zon.

  Gebruik ook altijd een juiste factor bij de tijd van het jaar, de locatie waar je heengaat en je huidtype. En ook bij factor 50 wordt je prachtig bruin!

  Ik wil je adviseren om de producten van vorig jaar niet meer te gebruiken. Vaak is zonnebrandcreme 9 maanden houdbaar na openen. En bedenk ook dat als je 1 of 2 weken op vakantie gaat en de creme een paar dagen in de tas in de zon heeft gelegen de spf (beschermingsfactor) terugloopt.

  Tips tegen verbranding

  1. Blijf tussen 11.00 en 15.00 uur uit de zon. De zon staat dan hoogst en is de uv straling het sterkst.
  2. Draag beschermende kleding en een hoed of pet met zonneklep. Let wel op: natte kleding laat meer UV-straling door dan droge kleding.
  3. Drink voldoende water.
  4. Je zou het misschien niet verwachten, maar bewolking en parasols laten UV-straling door. Smeer je dus altijd in met zonnebrand, ook als je onder een parasol ligt. Gebruik zeker in het begin minstens factor 15, maar hoger als je een gevoelige huid hebt, en herhaal het smeren elke twee uur.
  5. Drink geen alcohol. Door alcohol verwijden je bloedvaten, wat de zonnebrand kan verergeren.
  6. Water en zand reflecteren zonnestraling, dus wandelend in de branding of dobberend op een luchtbedje in een meertje verbrand je sneller. Smeer jezelf minstens elk uur opnieuw in met factor 30-50, dan blijf je beschermd.

  Tips als je verbrand bent

  verkoeling

  Koel je verbrande huid af met natte (liefst katoenen) doeken of neem een douche met lauwkoud water zonder doucheproducten. Beide trucs verlichten de pijn en helpen de ‘brand’ uit de huid te trekken.

  verkoelend bad

  En gebruik er ingrediënten in als lavendelolie (verlicht de stekende pijn), baking soda (helpt tegen irritatie en roodheid) en appelciderazijn (werkt ontstekingsremmend).

  Pijnstillers

  Neem een aspirine of ibuprofen wanneer je erg verbrand bent. Deze werken pijnstillend en gaan ontstekingen in de huid tegen.

  Masker

  Ben je verbrand in je gezicht? Gebruik dan een speciaal aftersun masker zoals het Yves Rocher Solaire Peau Parfaite After Sun Hydrogel S.O.S. Mask (€16,90). Dit kalmeert de huid en heeft een verzorgende werking.

  Aloe vera

  Voor je lichaam kun je het beste een zo zuiver mogelijk aloë veraproduct gebruiken of een goede aftersun met dit ingrediënt. Leg het in de koelkast voor een extra verkoelend effect. Wanneer je heel erg verbrand bent en een rode huid hebt, breng dan om het half uur een dikke laag aan.

  kalamijn

  Je huid veilig reinigen? Doe het met een product dat kalamijn bevat. Dit zachtroze poeder bestaat grotendeels uit zinkoxide, dat vaak wordt gebruikt in ontsmettingsmiddel en medische zalven. Het heeft een verkoelende werking en vermindert roodheid en irritaties.

  Geen olie

  Vermijd vette, olieachtige producten. Deze vormen een isolerend laagje op je huid, waardoor de warmte in de huid blijft in plaats van eruit gaat.

  Hydrateer

  Een verbrande huid kan leiden tot uitdroging. Drink een heleboel water meteen na de verbranding. Vermijd frisdranken en alcohol, die drogen je alleen maar verder uit.

  Losse kleding

  Draag lichte, niet-schurende en niet-knellende kleding om irritaties te voorkomen. Bedek alle verbrande plaatsen wanneer je de deur uit gaat en blijf uit de zon zolang de huid rood is.

  Wat de SPF op een zonnebrandproduct betekent

  De SPF (Sun Protection Factor) oftewel de zonbeschermingsfactor, is een maat voor hoe goed een zonnebrandproduct beschermt tegen UVBstraling, de straling die verantwoordelijk is voor zonnebrand. In feite wordt met de SPF weergegeven ‘hoe lang een zonnebrandcrème effectief blijft op de huid’ (Europese Commissie, 2006).

  • zonnebrandcrèmes met een lage beschermingsfactor: SPF 6 tot 10
  • zonnebrandcrèmes met een matige beschermingsfactor: SPF 15 tot 25
  • zonnebrandcrèmes met een hoge beschermingsfactor: SPF 30 tot 50
  • zonnebrandcrèmes met een zeer hoge beschermingsfactor: SPF 50+
 • Beauty

  Wie is Oriflame

   Al meer dan 50 jaar biedt Oriflame zijn producten aan over de hele wereld. Ze ontwikkelen hoogwaardige, trendy producten voor beauty liefhebbers en bieden ze de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde community.

  Hoe het begon

   Het begon allemaal in 1967 waar de 2 broers Jonas en Robert en hun vriend Bengt het idee hadden om mensen hoogwaardige producten aan te bieden, geïnspireerd op de Zweedse natuur. Vandaag de dag is Oriflame actief in meer dan 60 landen met meer dan 3 miljoen afhankelijke beauty-adviseuses. Die de producten delen, adviseren en verkopen.

  De filosofie

  Als Zweeds bedrijf hebben ze een andere kijk op beauty en de manier waarop ze de producten ontwikkelen. Al vanaf het begin is de combinatie natuur en wetenschap een belangrijk onderdeel geweest van Oriflame.

  De wetenschap

  Bij het ontwikkelen van de producten laat Oriflame zich inspireren door de natuur. En hun hun producten zijn ontwikkeld op basis van de puurste extracten en ingrediënten uit de natuur.

  En ze blijven constant opzoek naar betere oplossingen en technologieën om innovatieve producten te ontwikkelen die het gewenste resultaat bieden en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor het milieu. EC-beauty is steeds meer in trek bij beauty liefhebbers.

  Waarom ik voor Oriflame kies

  Ik ken Oriflame van ongeveer 25 jaar geleden. Ik zat in groep 8 en had mijn eerste make-up party georganiseerd samen met Oriflame. Ik heb daar hele goede herinneringen aan. En zo begon mijn interesse in beauty.

  De producten trekken mij erg aan omdat ze zijn geïnspireerd op de natuur en op basis van natuurlijke ingrediënten zijn. Ik heb een hele droge en gevoelige huid en kan niet alles gebruiken. Meestal gebruikte ik de producten van dr. Organic van Holland & Barrett. Maar nu ik deze producten aan het testen ben heeft Oriflame mijn hart gestolen. Oriflame is zacht voor de huid en de producten ruiken heerlijk. Alles is van hoge kwaliteit en goed betaalbaar. En Oriflame heeft altijd leuke acties!

  In het menu Beauty zal ik om de week een review schrijven van 1 of meerdere producten van Oriflame. Ik zal hierover een korte beschrijving geven en met mijn eerlijke mening over het product. Waar jullie de producten kunnen bestellen en de prijs met lopende acties.

  Volg mij ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de Oriflame producten. Je kan mij vinden onder de naam By C Lifestyleblogger

  Summer

  Gebruik de Make-up van Oriflame voor een mooie Summer Look!

  Dit zijn de producten die ik heb getest 

  Giordani Gold Bronzing Pearls

  Handgemaakte veelkleurige bronzing parels voor een zongekuste gloed!

  Elke individuele parel is verrijkt met een elegant Mineral Complex voor zachte applicatie en een subtiele glans.

  Er zijn 4 varianten verkrijgbaar

  – Naturel Peach

  -Naturel Bronze

  -Naturel Radiance

  -Limited Edition Holliday Glow

  Ze zijn nu verkrijgbaar van 34 euro voor 16,99

  Wat ik ervan vind?

  Ik vind de Bronzing Pearls erg mooi!

  Ik zou deze zelf ook zeker kopen, omdat ze een hele natuurlijke look geven met een subtiele glans.

  Je kan de kleur heel gemakkelijk opbouwen, en de kleuren zijn erg mooi gecombineerd. Er is voor elke huidskleur wel een match. Ik zou zelf voor de kleur Radiance kiezen een combi van goud en roze.

  Tip: Breng ze aan met een grote zachte kwast! Tip je voorhoofd, neus en kaaklijn aan en neem de jukbeenderen extra mee.

  The One Liquid Matte Eye Shaduw

  Een vloeibare langshoudende Eye shaduw die je gemakkelijk kan aanbrengen en snel droogt zonder in de plooitjes te gaan zitten.

  Verkrijgbaar in 3 tinten              

   – Gentle Beige

  -Tender Brown

  -Creamy Taupe

  Ze kosten 14 euro

  Ik heb de Creamy Taupe geprobeerd en ik vond deze kleur erg mooi en past goed bij een nude make up look.

  De oogschaduw is makkelijk en snel in gebruik en blijft de hele dag netjes zitten.

  Dus ook zeker een blijvertje voor mij.

  The One 5 in 1 Wonder Lash Waterproof Mascara

  Kleur Black verkrijgbaar voor 14 euro

  Deze mascara definieert, verlengt, separeert en geeft volume zonder te vlekken, of uit te lopen. Met een uniek dubbelzijdig borsteltje.

  Ik vind deze mascara prima voor een Day look, geeft net dat beetje extra aan je naturel look.

  Voor een avond look vind ik hem minder geschrikt, maar zeker een prima mascara en hij doet wat hij belooft!

  Giordani Gold MasterCreation Lipstick SPF 20

  Dubbelwerkend om de vitaliteit te boosten voor vollere, jonger uitziend lippen.

  Deze kost 12,99 en verkrijgbaar in maar liefst 15 kleuren!

  En de lipstickhuls is goud! Dus een pareltje op je kaptafel.

  Ik testte deze in de nieuwste tint Vanilla Cream en deze kleur is echt zo mooi!

  Ik vind het altijd zo moeilijk om de goede tint lipstick te vinden, maar deze matcht zo goed met mijn lichte huid.

  Dus ja deze wil ik houden!! Hij ziet er ook zo mooi uit.

  Giordani Gold Youthful Radiance Elixir Primer

  Voor een stralende, jeugdige teint.

  Zijdezacht, hydraterend perfectionerend serum met stralend roos & goudkleurige microparels.

  Draag deze alleen of als basis onder je make up.

  Verrijkt met Hylaluronzuur, huid perfectionerende complex en witte thee-extract met licht weerkaatsende Roze gouden microparels.

  Wat moet hierover zeggen, gewoon een geweldig product die iedere vrouw in haar stash moet hebben! Deze primer geeft je een zachte en stralende huid dat wil toch iedere vrouw?

  Nu voor 14,99

  Ik heb met veel plezier deze make up producten getest, ik zou ze zeker zelf ook gekocht hebben want ze zijn zacht voor je huid en geven je make up look een mooie naturel look waar ik van hou!

  Volgende keer review ik de zonproducten en huidverzorging van Oriflame.

  De producten kan je bestellen via Instagram hairandbeautybyanna

  Of via Facebook bij de groep Anna Oriflame.

  Anna Goksu | Anna Oriflame Consulente bij Oriflame

  En je mag hier ook een berichtje achterlaten, of volg mij op Instagram By C Lifestyleblogger daar hou ik jullie op de hoogte van alle nieuwe producten.

  Of mijn Facebook By C Lifestyleblogger en eigen sieradenlijn.

 • Fashion

  Summer Musthaves H&M

  De zomervakantie komt er weer aan! En wat trekken we aan? Zelf hou ik van casuelle kleding het moet vooral lekker zitten. Ik hou erg van wit, creme, zand, beige, kaki groen en blauw. Ik draag vooral veel korte broeken high waist ( omdat het lekker zit en mooi staat) van spijkerstof of een lekker luchtig linnen stofje. T’ shirts draag ik ook veel vooral witte basic ( die kan je overal mee combineren) Tank tops zijn superhandig in verschillende kleuren. Linnen broeken zijn heel fijn in de zomer en natuurlijk jurkjes ( al draag ik die wat minder) Verder heb ik heel veel witte broeken in mijn kast. Mijn favoriet is de skinny ankle. Die koop ik meestal bij H&M en dan vaak de skinny ankle jegging die zit echt het allerlekkerst! En wat schoenen betreft draag ik zomers veel witte sneakers of open sandaaltjes ( platte) het liefst in cognac bruin of zwart. Of slippers meestal zwart. Make-up draag ik bijna niet maar wel altijd een goede waterproof mascara en lipgloss. Zonnebrand factor 30 ( ik heb nogal een lichte huid en verbrand snel) Als ik iets op mijn gezicht doe is dat een BB creme met factor. Ik ben gek op zonnebrillen dus daar koop ik graag meerdere van zomers vooral bruin en zwart. En de strohoedjes vindt ik heel leuk! En beschermt je haar goed tegen de zon. De strotassen zijn ook helemaal leuk voor de zomer en de transparante tas zie je ook veel voorbij komen. Wat ook niet mag ontbreken zijn mooi gelakte nagels. Ik heb echt heel veel nagellakjes thuis! Het liefst in pastel of nude tinten. Ik heb hieronder een moodboard gemaakt van mijn favorieten! Deze shop je dus allemaal bij de H&M prijzen vanaf 4,99.

  lees meer


  1. Witte skinny ankle die heb ik altijd in mijn kast.
  2. High waist denim korte broek heb ik er meerdere van.
  3. Strohoed ga ik zeker nog kopen voor de vakantie.
  4. Verfrissende facemist lekker verkoelend voor in de zomer!
  5. Linnen top zit lekker luchtig aan.
  6. Lipolie voor goed verzorgde lippen.
  7. Witte hemdje met kant deze ga ik ook zeker nog kopen.
  8. Shortorama zit lekker aan als het warm is s ‘nachts.
  9. Linnen broek zit lekker luchtig en makkelijk te combineren, ik heb hem in beige kleur.
  10. Geribd hemdje deze heb ik in beige en ga ik zeker nog in wit en zwart halen. Zitten lekker aan!
  11. Make-up tasje super leuk tasje!
  12. Sjaaltje superhip in je haar deze zomer.
  13. Tas leuk deze zomer.
  14. Badpak deze print zie je steeds vaker voorbij komen.
  15. Bikinitop ik hou van polkadots!
  16. Zonnebril kan je er ook nooit genoeg van hebben.
  17. Bronzer staat altijd mooi zomers.
  18. Ketting deze met schelpjes vindt ik erg leuk.
  19. Nagellak kan je nooit genoeg hebben.
  20. Sandalen lopen lekker en staan overal leuk onder vooral deze kleur.
 • Beauty

  Bee-Care Mystery Box

                                                       

  Laat je verrassen en bestel een Mystery Box van Bee- Care!

  Deze box is gevuld met diverse Make-up en Beautyproducten. Leuk om jezelf mee te verwennen of cadeau te doen aan iemand. Wat er in de box zit weet je niet tot je hem krijgt. De box is telkens met andere producten gevuld. Deze box is te bestellen bij voor 27,50 https://www.bol.com/nl/ (er zijn ook nog andere varianten verkrijgbaar)

  De inhoud:

  • H 20 Spa Sea Salt Body Butter 60 ml
  • H 20 Spa Sea Salt Body Wash Gel 60 ml
  • O.TWO.O Drop Foundation NO.02 15 ml
  • Mr&Mrs bodylotion 200 ml
  • Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss 323 BlackBerry Honey
  • Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss 325 Wild Flower

  • Drench Daily Moisturizing Body Lotion 236 ml
  • O.TWO.O Gold Mascara Instant Oversize Volume (zwart)
  • Revlon Colorstay 12 Hour Eye Shaduw 352 Lavender Meadow
  • NR 12 Violet Nail Polish IO Cosmetics Colour Flash
  • Doosje met zwarte glittersterretjes voor op de nagels

  Ik heb de producten getest en geef jullie een korte beschrijving wat ik ervan vind. Ik geef de pluspunten en minpunten per product aan plus een cijfer.

  • O.TWO.O Gold Mascara Instant Oversize Volume.

  Pluspunten:

  • Mooie diepzwarte kleur
  • Droogt snel kan handig zijn om de wimpers goed te liften
  • Geeft veel lengte
  • Loopt niet uit, waterproof
  • Iets gebogen borstel

  Minpunten:

  • Je hebt veel laagjes nodig om een mooi effect te krijgen. Mijn wimpers plakten wel een beetje aan elkaar, iets droge substantie.
  • Borstel is vrij hard van structuur en dun. Ik houd persoonlijk meer van een wat grotere en zachtere borstel voor meer volume en gescheiden wimpers.

  Maar zeker geen slechte mascara ik geef als cijfer een 7,5

  • H 20 Spa Sea Salt Body Wash Gel 60ml
  • Pluspunten
  • Lekkere frisse en zomerse geur
  • Zacht voor de huid
  • Schuimt goed
  • Geen minpunten ik geef een 9
  • H 20 Spa Sea Salt Body Butter 60 ml
  • Pluspunten:
  • Ruikt lekker fris
  • Zacht voor de huid
  • Niet vet

  Geen minpunten ik geef een 9

  • Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss 323 BlackBerry Honey

  Pluspunten:

  • Ruikt heerlijk naar honing
  • Zacht voor de lippen
  • Mooie subtiele glans
  • Mooie kleur

  Minpunten:

  • Er komt weinig product op de applicator
  • Houdt niet erg lang
  • Deze kleur is erg donker, meer geschikt voor iemand met vollere lippen. En hij zou erg mooi staan bij een getinte huid.
  • Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss 325 Wild Flower
  • Deze is een mooie Nude kleur erg subtiel maar ik houd daar wel van.

  Ik had meer van deze lipgloss verwacht, ik geef ze een 7,0

  • Drench Daily Moisturizing Body Lotion 236 ml

  Pluspunten:

  • Deze bodylotion heeft echt een heerlijke geur! Heel moeilijk te beschrijven, maar het is een soort nostalgische geur heel apart maar zo lekker!
  • Heerlijk zacht voor de huid
  • Veel inhoud
  • Geen parfum nodig want met deze bodylotion ruik je al lekker genoeg.

  Geen minpunten een absolute aanrader!

  Ik geef een dikke 10

  • Mr&Mrs bodylotion 200ml

  Pluspunten:

  • Lekkere geur
  • Smeert lekker
  • Zacht voor de huid
  • Veel inhoud

  Ook bij deze geen minpunten ik geef een 9

   Nail Polish IO Cosmetics Colour Flash

  Pluspunten:

  • Mooie licht violet kleur
  • Droogt mooi egaal op
  • Mooi subtiel glansje
  • Blijft zonder coating ongeveer 5 dagen zitten

  Minpunten:

  • Ik vind de nagellak vrij dun, dus wat lastiger met opbrengen
  • Je hebt wel 2 laagjes nodig voor een mooi egaal effect

  Ik geef een 8

  • O.TWO.O Drop Foundation NO.02 15 ml

  Ik ben zelf geen foundation gebruiker, dit omdat ik een hele droge en gevoelige huid heb.

  Ik gebruik daarom veel liever een verzorgende BB crème.

  Maar ik was toch nieuwgierig naar deze foundation en wilde hem toch graag testen.

  De verpakking en het flesje zag er veelbelovend uit, maar deze foundation stelde mij erg teleur wat een slecht product. Het is een hele dunne niet dekkende foundation, die meer vlekt dan egaal maakt. En dan de kleur was gewoon bijna wit! Ik dacht eerst dat me vergist had en dat het misschien dan toch highlighter was. Maar nee hoor, het is gewoon hele slechte foundation. Geen pluspunten dus.

  Ik geef hem een 1

  • 2 Samples Riviera Maison Pure Elements Wake-up Call Shower Cream 3ml

  Pluspunten:

  • Heerlijke zachte substantie
  • Zacht voor de huid
  • Voelt fris
  • Geen bodylotion nodig naderhand

  Minpunten:

  • Ik vind de geur niet erg bijzonder, ik ruik de douche crème amper

  Verder geen minpunten ik geef hem een 8,0 omdat

  De crème zo lekker zacht is!

  • ABBA Texturizing Cream 75g

  Ik gebruik eigenlijk bijna nooit stylingproducten in mijn haar, omdat ik de meeste producten vindt plakken of omdat het je haar vaak droog maakt of juist vet.

  Maar deze Texturizing cream is heel fijn, geeft net even wat meer volume en textuur en maakt je haar niet vet. Fijn product!

  Pluspunten:

  • Niet vet
  • Aangename geur
  • Geeft structuur aan het haar
  • Geeft volume

  Geen minpunten

  Ik geef dit product een 8,5

  • Revlon Colorstay 12 Hour Eye Shaduw 352 Lavender Meadow

  Erg mooi palet van Revlon! Deze kleuren staan erg mooi bij mijn blauwe ogen. Ik zal deze zeker vaak gaan gebruiken!

  Pluspunten:

  • Mooie paarse tinten van heel dicht naar donker
  • Met dit palet kan je zeker een hele mooi oog look maken
  • Makkelijk te blenden
  • Blijft goed zitten

  Ik geef dit palet een 9,5

   

  Ik vond bij deze box de meeste producten heel fijn vooral de oogschaduw, bodylotion en de hair cream. Ik vond de foundation heel slecht en had van de lipgloss wat meer verwacht. Maar toch zou ik de box weer bestellen. Je kan de producten die je niet gebruikt altijd cadeau doen aan iemand anders. Ik geef de box in totaal een dikke 8

 • Beauty

  Wat voor Seizoenstype ben jij?

                                                            

  Heb jij moeite met de juiste kleuren vinden met kleding en make-up?

  Welke kleuren staan jou nou echt mooi? Door te bepalen welk Seizoenstype jij bent wordt make-up en kleding shoppen een stuk makkelijker.

  Je hebt 4 Seizoentypes Herfst, Winter, Lente en Zomer,

  Herfst en Lente zijn de warme types en Winter en Zomer zijn de koele types.

  Bij elk type hoort een ander kleurenpalet. Dit heeft te maken met de combinatie van je huidskleur (heb je een koele of juist warme ondertoon) haarkleur en de kleur van je ogen. Dragen van kleuren die in harmonie zijn met de kleuren van je huid, haar en ogen zorgt er namelijk voor dat je er gezonder uit ziet en dat onregelmatigheden minder opvallen. Dat willen we toch allemaal!

  Check de lijst en bepaal jou Seizoenstype!

  (Soms komt het voor dat je tussen 2 types inzit)

                                                           Herfsttype

                 Herfsttypes zijn warme kleurt types.

           –     Hebben donkerblond, goudblond, rossig, kastanje of donkerbruin haar.

           –     Het haar heeft vaak een warme gloed.

           –     Groene of bruine ogen

           –     Lichte huid met sproetjes of een licht tintje.

  Bij dit type staan warme kleuren het mooist zoals:

  • Roomwit, warm beige
  • Camel
  • Goud, goudgeel
  • Oranje
  • Zalm, perzik
  • Mosterd
  • Turkoois
  • Petrol, blauw
  • Diep paarsblauw, paars
  • Mahonie, chocoladebruin
  • Roestbruin
  • Olijfgroen
  • Donker tomaatrood
  • Woudgroen

                                                               Wintertype

  Wintertypes zijn koele types.

         –   Hebben donkerbruin of zwart haar

  • Bleke huid
  • Of juist een hele donkere huid
  • Fel of donkerblauwe ogen
  • Grijsgroene ogen of grijsbruin

  Dit type is vrij koel, kleuren die jou goed staan zijn:

  • Kobaltblauw
  • Knalroze
  • Zwart
  • Wit
  • Grijs
  • Marineblauw
  • Geelgroen
  • Taupe
  • Diep donkerroze
  • Bordeaux
  • Blauwrood, rood
  • Dieppaars
  • Citroengeel
  • Lichtgroen
  • Azuurblauw

  Lentetype

         Lentetypes zijn warme types.

  • Hebben blond of rossig haar
  • Lichtgroene, lichtbruine of lichtblauwe ogen
  • Blanke huid met perzikachtige tint

        Dit kleurtype is vrij warm. Kleuren die jou goed staan:

  • Perzik
  • Abrikoos
  • Zalmroze
  • Honing
  • Zachtblauw
  • Pistache
  • Geelwit
  • Roomwit
  • Warm beige
  • Licht marine
  • Licht grijs

                                                         Zomertype

       Zomertypes zijn koele types.

  • Hebben blond haar
  • Grijsblauw of grijsgroene ogen
  • Roze- achtige huid

  Koele kleuren staan dit type het mooist.

  • Wolwit
  • Gebroken wit
  • Blauwgrijs
  • Paarsblauw
  • Licht citroengeel
  • Dieproze
  • Bordeaux
  • Blauw rood
  • Framboos
  • Paars
  • Orchidee
  • Lichtfuchsia
  • Lila
  • Oudroze
  • Koelblauw

   *Tip koop een kleurenwaaier afgestemd op jouw seizoentype.

         Succes met shoppen!                                                   

                                                         

      

                                                                      

 • Movies en series

  Slasher

  Als je net als ik van Horror- series houdt dan moet je zeker naar de Slasher gaan kijken!

  De Slasher is een Netflix Original van de maker/ producent Aaron Martin.

   Eerste aflevering: 4 maart 2016

  Productielocatie: Ontario, Canada

  Aantal seizoenen: 3

  Genre: Anthologieserie, Horror, Slasher-serie,

  Zender: Netflix

  Afleveringen: 8 per seizoen, elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten.

  Canadese Horror-serie met 3 seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen verhaal en spannende ontknoping. De releasedatum van seizoen 3 was 23 mei 2019.

  Slasher gebruikt een anthologieformaat van een seizoen, met een overkoepelde mysterieverhaallijn die zal worden opgelost na de conclusie van het seizoen. Aaron Martin de maker van de serie kreeg zijn inspiratie van American Horror Story.

  Acteurs Seizoen 3:

  – Salvator Antonio als Angel Lopez

  – Baraka Rahmani als Saadia Jalazai

  – Saad Siddqui als Azlan Jalazai

  – Paniz Zade als Noelle Samuels

  – Isaax Pilazo als Angel

  – Robbert Cormier als Jennings Kit

  – Genevieve DeGraves als Cassidy Olensky

  – Ilan Muallem als Joe Dimashke

  – Emma Ho als Amy

  In het derde seizoen van Slasher getiteld Solstice, krijgen we te maken met een nieuwe killer genaamd The Druid.

  In het derde seizoen worden de bewoners van het appartementencomplex Clayborn bedreigd door de killer. Het lijkt alles te maken te hebben met een wraakactie. Precies een jaar geleden werd op de buitenplaats van het complex medebewoner Kit Jennings vermoord terwijl iedereen toekeek en niets deed. En nu zijn ze allemaal een potentieel slachtoffer van deze Druid. De bewoners worden 1 voor 1 bruut afgeslacht door de Druid (niet geschrikt voor personen met een zwakke maag) Wie overleeft het? En wie is de Druid?

  Het derde seizoen van Slasher is weer een heel sterk seizoen en misschien wel het beste tot nu toe. De spanning wordt goed opgebouwd en de karakters worden sterk neergezet. In dit seizoen gaat het om wraak en neemt de Druid het recht in eigen handen. De moorden zijn qua stijl en moordwapens vrij inventief. Maar wel veel bloederiger en ranziger dan de voorgaande seizoenen. En je wordt telkens weer op een verkeerd spoor gezet. Spannend en bloederig! Voor de echte horrorfan een aanrader!

  Ik geef deze serie een 9,5